משחקי מחשב תשע"ח

בית ספר: חט"ב אורט גרימברג טבעון

שמות התלמידים: ענבר אברג'יל, רוני זיו, נועה בן נון, שחר שטגימן

מורה מנחה: שני טל

תיאור: במשחק זה עוברים בין מדינות ובכל מדינה פותרים שאלות בדרגות שונות : קל ,בינוני, קשה. עליכם לבחור דרגת קושי ולענות עליה. אם עניתם תשובה נכונה תעברו למדינה הבאה. אם עניתם תשובה שגויה , נסו שנית. המטרה היא לענות נכון על כל השאלות ולהגיע לסוף.

זכה בפרס ראשון צעירים

בית ספר: אורט במעלה טבריה

שמות התלמידים: תלמידי אורטכניון ז'3, ח'3, ט'3

מורה מנחה: אלי ראש

תיאור: ביום הפאי חלקנו את תלמידי אורטכניון לקבוצות . תלינו בשטח בית הספר QR קודים עם שאלות. כל קבוצה שהצליחה לפתור את השאלה נכון, עברה לתחנה הבאה. הקבוצה שפתרה נכון את כל השאלות והגיעה ראשונה - היא המנצחת.

הוראות המשחק בסרטון

בית ספר: אורט דפנה קרית ביאליק

שמות התלמידים: גל זיתוני,גיא שגיא,יואב אלבז,אלמוג בן עקיבא,עידו צורי,מתן גרסטמן

מורה מנחה: אלה אלון

תיאור: משחק מחשב ONLINE

בית ספר: אורט במעלה טבריה

שמות התלמידים: אוסטרובסקי עידן, ברודניק תומר, טובל אלירן, מסאלחה סארה, גומן נונה, גוריאונב אורלי.

מורה מנחה: אלי ראש

תיאור: לכל משתתף במשחק יש קובצי גאוגברה כל קובץ בגודל 10x10 משבצות. הקובץ האחד מסמל את השטח ה"ימי" שלו, בו הוא מציב את הצוללות שלו כאוות נפשו. ואילו הקובץ השני מסמל את השטח ה"ימי" של צוללות יריביו, ומשמש מעקב לגילוייַם. כל ריבוע ממוספר מצדו במספרים 1-10, בציר ה-X ובציר ה-Y - זאת כדי להעניק לכל משבצת בלוח קואורדינטות משלה (X,Y).

אפשר לשלב בקבוצות גבהות: גאומטריה פונקציות עם הגבלת תחום.

בית ספר: חט"ב עמל אחווה טייבה

שמות התלמידים: איה עאזם, איה מסרי, מראם עאזם, ארגואן מנסור, היא בלעום, סועאד מסארוה, חתאם מסארוה

מורה מנחה: אריג חג יחיא

תיאור: התלמיד צובר נקודות עבור כל תרגיל שהוא פותר נכון, והוא רואה את הנקודות במסך המחשב, אם התלמיד פתר לא נכון את התרגיל אז המחשב אומר לו טעות ותנסה עוד פעם לפתור את התרגיל. אם בפעם השניה התלמיד פתר נכון את התרגיל אז הוא צובר נקודה ואם לא אז אומר לו המחשב טעות ונותן לו את התשובה הנכונה בלי לצבור נקודה