הרצאות וסדנאות

סדרה בת 4 מפגשים עם נפלאותיה של המתמטיקה

המרצה: פרופ' נצה מובשוביץ-הדר

המפגשים יתקיימו בבית חמד"ע - המרכז לחינוך מדעי בתל אביב רחוב הפרדס 7.

תכנית הקורס:

• יום ג 20.12.2016 בשעה 19:15 : כמה צבעים נחוצים להכנת מפה מדינית של כל העולם?
  • יום ג 10.1.17 בשעה 19:15: כמה שומרים נחוצים לאבטחתו של מוזיאון הלובר?
  • יום ג  31.1.17  בשעה 19:15: האם יש בינינו שניים שנולדו באותו תאריך?
  • יום ג 21.2.17 בשעה 19:15: מהי השיטה הכי טובה לערום אבטיחים?

לפרטים נוספים והרשמה

מכללת אפקה מקיימת את הפעילות "חוויה בהנדסה באפקה" במסגרתה מדי שבוע, פותחת צוהר לעולם ההנדסה והטכנולוגיה, ומארחת כמה עשרות תלמידי חט"ב ותיכונים, ליום העשרה טכנולוגי המתקיים עבורם במכללה.
בסמסטר הקרוב (סמסטר אביב - 14/2/2016-26/5/2016) יתקיימו ימי הביקור בימי חמישי.
יום הפעילות אורך כ – 6 שעות, ובמהלכו התלמידים עוברים 4 סדנאות בקבוצות קטנות, כשבכל סדנה 2 מדריכים.

אנו מזמינים אתכם לקבל פרטים נוספים על הפעילות בברושור המתאר את היום ולשריין הביקור באמצעות שליחת טופס "הזמנה והכנה ליום העשרה".

מנהל התוכנית: פרופ' גדי פיביך
בית הספר למדעי המתמטיקה באוניברסיטת תל אביב ימשיך גם השנה עם התכנית של ימי עיון לתלמידי תיכונים וחטיבות ביניים (כיתות ז-יב).
כל יום עיון יכלול 2-3 הרצאות. מטרת ההרצאות היא לעורר סקרנות, ולחשוף את התלמידים ליישומים מודרניים של המתמטיקה ולנושאי מחקר עכשויים.

הרצאה של Prof. Keith Jones מאוניברסיטת Southampton, אנגליה, מומחה בתחום מחקר חינוכי בהוראת הגאומטריה.

ההרצאה תתקיים במכללה האקדמית לחינוך ע"ש דוד ילין ביום ראשון, 10.1.2016 בשעה 18.00.

אנא הרשמו מראש בקישור הזה.